Hartiajännityksen avaus 60min 45€ (Mikko)

Suurin osa suomalaisista kärsii jännityksestä niska- ja hartiaseudulla. Hoidon alussa kartoitetaan, mistä jännitys johtuu ja hoidetaan sen perusteella kädet, lapaluun alue, rintakehä, hartiat ja kallonpohja.

Au au -alaselkä 90min 65€ (Mikko)

Alaselkäkivut johtuvat yleensä jalkojen/lantion virheasennoista tai jännitystiloista. Hoidossa avataan jalat aina jalkapohjista lähtien, käydään läpi pakaroiden alue ja edetään ihan yläselkään asti.

Vetreät jalat 60min 45€ (Mikko)

Jalat joutuvat koville arkisessa elämässä, seisoimme sitten tai istuimme. Hoito aloitetaan jalkapohjista ja nilkoista ja sen jälkeen avataan jalat aina pakaroihin asti.

Koko kehon vapautus 120min 85€ (Mikko)

Tunnetko olevasi kokovartalojumissa? Ei hätää, koko kehon vapautus helpottaa. Hoidossa käydään läpi koko keho jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Myös kädet hoidetaan. Hoidossa keskitytään niihin alueisiin, jotka kaipaavat enemmän hoitoa. Olo hoidon jälkeen on kuin kävelisi pumpulissa.

Euforinen niska- ja päähieronta 30min 28€ (Emilia)

Hoidossa pureudutaan niskalihasten, kallonpohjan ja päänalueen lihasten rentouttamiseen. Hoito on samalla tehokas ja rentouttava.

Omavalintainen hieronta 60min 45€ (Mikko)

Omavalintainen hieronta 45min 38€ (Mikko)

Voit vapaasti valita käsiteltävän alueen. Oli se sitten selkä, kädet tai vaikka palauttava hieronta urheilusuorituksen jälkeen. Tai ihana rentoutus työpäivän päätteeksi.

Perinteinen jäsenkorjaus (oppilashoito) 90-120min 50€ (Emilia)

Perinteinen jäsenkorjaus on ikiaikainen suomalainen hoitomuoto. Siinä hyödynnetään asiakkaan omia liikeratoja ja pyritään palauttamaan kehon luonnollinen tasapaino. Perinteisen jäsenkorjauksen keskeinen ajattelu on, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen ja jos esim. lantiokori on kiertynyt, silloin kipua voi ilmetä joko jaloissa tai selässä, tai kummassakin. Hoidossa etsitään siis syy kehon puolustuksen, eli kivun aiheuttajalle ja lähdetään hoitamaan sitä. Jos virheasento kehossa on ollut jo pitkään, suositellaan 3-5 kerran hoitojaksoa, jolloin koko keho on saatu tasapainotettua.

Perinteinen jäsenkorjaus oppilashoito 60 min 30€ (Mikko)

Perinteinen jäsenkorjaus on ikivanha suomalainen hoitomuoto, jossa hoidetaan keho kokonaisvaltaisesti. Hoidossa tarkistetaan kehon tasapainotekijät, löytyykö mahdollisia virheasentoja, ja korjataan ne. Tässä oppilashoidossa keskitytään jalkojen hoitamiseen.


KYSY LAHJAKORTEISTA HENKILÖKUNNALTA!